Levering

Alle ordrer leveres fragtfrit til Danmark, hvis du køber for mere end 299 kr. Køber du for et beløb herunder pålægges en fragt betaling på 49,- kr.

Returnering og ombytning er nemt: Først udfyldes retursedlen og herefter sendes varerne retur i forsvarlig emballage.
Ønsker du at få pengene retur, klares dette med en bankoverførsel eller returnering til dit kreditkort, og pengene vil være disponibel på din konto efter få hverdage.
Refunderingen sker, så snart vi har dine varer eller, at vi har modtaget bevis for at varen er sendt til os.
Varerne skal være forsvarligt emballeret og skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at dine rettigheder bortfalder.

Returnering af brugte varer: Ifølge den nye lovgivning af 14. juni 2014, kan du fremover fortryde køb af varer, selv om du har taget dem i brug. En eventuel værdiforringelse fratrækkes så i det beløb, som vi refunderer til dig, efter at vi har foretaget en vurdering af varens stand og værdi for os i handelsøjemed.

Vi anbefaler i øvrigt at du læser forbrugeraftaleloven så du kender dine rettigheder.
Find den “nye” forbrugeraftalelov her: https://www.retsinformation.dk/Form…

Husk at omkostninger til porto dækkes af kunden. Dette gælder dog ikke i tilfælde af fejlbehæftede eller forkerte varer. I disse tilfælde dækker the basics udgift til porto.

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har afleveret pakken til posten/transportøren.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller til afhentning andre steder end på vores egen matrikel.

For at returnere eller ombytte skal du skrive eller ringe til os, hvorefter vi mailer dig en returseddel, som du skal udfylde og sende sammen med varen du ønsker at returnere.

 

Luk menu
×

Kurv